בננות מוקפאות

Fruit dessert frozen banana

מרכיבים:

בננות בשלות

מעט סילאן ללא סוכר / מייפל טבעי

מעט אגוזי מלך גרוסים

אופן ההכנה:

זהו המתכון הפשוט ביותר עלי אדמות ולא יאומן כמה הוא טעים.

כאשר הבננות מבשילות לגמרי ורגע לפני שהן כבר מתחילות להרקיב, פשוט שמים אותן במקפיא עם הקליפה.
ממש לפני ההגשה מקלפים אותן בזהירות חותכים לפרוסות
מסדרים בכלי הגשה
יוצקים מעט סילאן או מייפל על גבי הבננות
מפזרים מעט אגוזי מלך גרוסים מעל

תשארו בקשר

כדי להמשיך לקבל מאיתנו כתבות ומתכונים, תשארו איתנו בקשר על ידי זה שתרשמו לניוזלטר שלנו:)

גלילה למעלה