מצרכים:
1/4 כרוב ירוק
1/2 כוב אדום
1 גזר
מעט כוסברה קצוצה
מעט פטרוזיליה קצוצה
1 סלק חי
1/2 כוס אגוזי קשיו
פלפל ירוק חריף (לא חובה)
לרוטב
2 כפות חומץ לבן
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
מעט כמון
כפית דבש
הוראות הכנה:
את הכרובים נקצוץ' נשטוף במי ברז ונייבש.
את הגזר והסלק נחתוך לגפרורים (מומלץ להיעזר בקולפן ג'וליאנים).
את הפלפל החריף נפרוס דק, נתחיל במעט מאוד ונוסיף לפי הטעם בסיום ההכנה.
בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הסלט יחד עם הקשיו.
בקערה קטנה נטרוף יחדיו את כל מצרכי הרוטב.
נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב היטב.
נכסה את הסלט ונניח במרר לחצי שעה, עד לריכוך הכרוב.